Nando's Måndag

2013-09-30 kl. 20:21:00
Idag åt jag på Nando's med Johanna och det va heaven. Älskar Nando's, ni som inte har ätit där borde göra det. Dem har massa kycklig saker. Vi körde lunch där idag för att vi har ju vår håltimme och det fanns ingen god mat alls i skolan. Så det kändes värt. Skolan känns det typ inte som vi gjorde så mycket i, imorn har vi dock skolfoto och classic att man inte vet vad man ska ha på sig. 
 
Juste idag hoppade jag äntligen av spanskan och det känns så skönt. Känns verkligen som en stor lättnad, alla ba nej man måste ha meritpoängen men jag orkar faktiskt inte bry mig om den. Som jag känner nu och har gjort ett tag så vill jag inte heller plugga i Sverige efter gymnasiet, eller jag vill inte alls plugga direkt efter gymnasiet men sen vill jag plugga i USA. Det känns verkligen så skönt, och då tänkte jag att istället för att läsa det läser jag redovisning i trean eftersom att jag läser marknadsföring här. Då har jäg läst båda dem fast jag bara egentligen skulle läsa ett. Låter som en perfekt plan för mig. 

Min känsla av att bo här

2013-09-29 kl. 20:06:00
  
When you're happy like a fool, let it take you over
When everything is out you gotta take it in

This has gotta be the good life.

Libertine

2013-09-29 kl. 14:36:14
 
Goddag, haft en bra morgon? Det har jag haft. Jag vaknade typ halv 12 så nu har jag bara ätit och ska nu hoppa in i duschen. Igår mötte jag upp alla i Richmond vid 9. Sen drog vi in till Libertine som ligger på oxford street och dansade. Det var lite stelt i början då det liksom inte hände så mycket, men sen blev det bättre och det blev superkul. Jag, Hanna och Frida tog sen nattbussen till Richmond, där träffade vi på några norrmän så vi satt där med dem och två britter och sjöng "The Fox" hahah det var så kul och jag älskar den låten den är för skön. Väl i Richmond sen fick vi vänta jättelänge på 65 som jag tar hem, det skulle ha gått en typ fem min efter vi kommit dit men den kom aldrig så vi fick vänta en halvtimme till. Men jag kom hem bra i alla fall och har sovit som en stock, så skönt. 
 
Idag ska jag läsa min engelska läxa och det är typ det. Hoppas att alla ni har haft en super bra helg.

28 September

2013-09-28 kl. 18:01:01
 
Heeeeeey, idag har jag varit i London. Vi gick först runt på Regent street, det är ju NFL nu och då var det ett stort jippo på hela den gatan. Vi gick och tog helium ballonger och det är lika kul varje gång man gör det, haha. Sen gick vi bara runt lite, vi skulle käka lunch först på Pizza hut men sen hittade vi inte det så efter ett tag gick jag och Johanna till ett våffleställe och käkade våfflor. Sen gick vi typ till Zara, Selfridges och sen tog vi tunnelbanan hem. Man blir verkligen otroligt trött i London efter att ha gått runt, somnade typ på tunnelbanan. 
 
Ikväll ska vi ut till en klubb som heter Libertine, det är nice där så det ska bli kuuuuul!!!

Goodmorning

2013-09-28 kl. 09:54:31
Leker att jag har råd att köpa något här
 
Godmorgon everyone!!! Idag ska jag in till London och det ska bli svinkul. Gå och shoppa lite är inte helt fel en dag som denna. Jag vill fortfarande ha en jacka så jag ska kolla om den jag vill ha finns idag, annars får jag hoppas på att den kommer in snart. Jag ska först möta upp Alex och Theo i Richmond, de andra ska vi sen möta upp i London för de håller på att köa till one direction biljetter. De vill ha ståplats men det vill inte jag och jag tror inte att jag ska köpa nu. Jag såg dem i Stocklholm i maj och jag känner inte riktigt att jag har de pengarna då jag vill köpa lite kläder, haha classic. 
 
Nej men nu måste jag gå ner och käka frukost, jag ska åka om typ 40 min för att möta upp de andra. Ha en bra lördag!!! 

knock knock

2013-09-28 kl. 00:57:14
 
Heeeej min lilla blogg, har ni haft en bra fredag? Min har varot super! Jag har skrattat mycket, ätit god mat och varit med mina lööövli amigos, och så mycket bättre kan det inte bli. Jag mötte upp alla i Richmond och sen började vi gå till resturangen. Vi ville ju som sagt äta på Jamie Olivers resturang men den var full och då hade vi varit tvungna att vänta typ 1 timme. Så vi gick vidare och efter mycket om och men så slutade vi på Gourmet burger. Alla älskar typ Hamburgare så det var väldigt nice. Till lite efterrätt sen drack vi milkshake och herregud vad mätt jag blev, haha. Efter det åkte vi hem, och jag kom hem nu vid kanske halv 12 så det är skönt.
 
Imorn ska vi in till London och kolla lite, det ska bli nääääääizz. Nu ska jag kolla klart filmen jag började se!
 
 
 

Så lugnt

2013-09-27 kl. 19:02:11
Mina fina vänner, det är några av dessa brudar jag ska käka middag med ikväll
 
Heeeej, nu sitter jag i min säng och kom typ precis hem. Efter skolan idag, kanske runt 4, så åkte jag och Johanna en snabbis till Richmond. Jag skulle fylla på min mobil eftersom att det är slut för denna månad. Men när jag var där sa de att de inte hade någon teckning så jag kunde inte köpa då, så jag får fixa det sen ikväll. Jag kollade också på ett par hunter, det är ju bra att ha eftersom att England är känt för att det regnar mycket här. Sen gjorde vi inte något mer och jag åkte hem. Nu njuter jag verkligen bara av att ta det lungt. Jag har inga läxor, jag har lämnat in det som jag ska lämna in och jag ska inte möta upp mina babes förren klockan 8 ikväll. Det är så skönt verkligen att inte känna stress för det har jag gjort större del av veckan. 
 
Nu ska jag sätta på en film och njuta lite till!!

Bästa dagen på veckan

2013-09-27 kl. 09:22:00
 
AHHH FINALLYYY!!

Finally

2013-09-26 kl. 22:52:35
 
Nu är jag äntligen klar med mina två uppsatser. Det är så skönt, det är dock lite jag ska fylla i imorn men det känns vädigt bra. Nu ska jag duscha och sen dricka te och njuta, måste kolla igenom min naturkunskap för att jag har läxförhör i det imorgon så att jag i alla fall har lite koll. 
 
Tagga imorn är det fredag!!!!

Bläääää

2013-09-25 kl. 21:31:04
         
 
Nu sitter jag åter i min säng och skriver på alla mina läxor. Idag har varit stressigt och jag har typ haft lite smått panik över det mesta. Sen så kom inte bussen på typ en halvtimme så det sög. Jag känner typ att jag är klar med min sam uppgift i alla fall så det är ett plus. Nu måste jag fortsätta med mitt plugg. 
 
Hoppas att ni har det bättre än jag!

Q/A

2013-09-24 kl. 21:51:00
 Jag har tänkt att plugga i London i tvåan och undrar hur höga betyg man behöver för att komma in? :)
 
Hej, Jag hade helt okej betyg skulle jag säga, 265 poäng, men det var med de gamla betygssystemen alltså inte med E-A. Jag vet inte om de har en betygsgräns eller jag vet rättare sagt inte vad den ligger på, men jag tycker att du ska söka in vilka betyg du än har för att betygen betyder lite men inte allt. Du ska ju skriva ett personligt brev och sånt också. Lycka till! :)
 
vad roligt du verkar ha och vad fina bilder! 
verkar så kul med en skola utomlands, trivs du är det high school elelr collage??
 
Tack så mycket, nej det är inget av dem. Jag går på en svensk skola här som är på gymnasie nivå. Så jag går alltså andra året på gymnasiet fast jag valde att göra det i London istället för att gå i Sverige. Dock är Svenska skolan på ett Amerikanst universitet, så det går också amerikaner där. :)
 
så roligt att läsa din blogg! :) hoppas du har det bra i LONDOn! :D måste bara fråga - vad har du för dator? ska köpa ny laptop att ha skolan men vet inte riktigt vad jag ska titta efter. Din på bilden såg väldigt fin ut! det skulle vara snällt om du svarade i ett inlägg! kram:)

Tack snälla, ja jag har det verkligen super här!! :) Jag har en Macbook pro. Jag tycker att den är superbra och jag är väldigt nöjd, jag tycker mycket om apple. Den kan dock vara ganska tung att ha med sig till skolan så det finns ju macbook air också, men jag skulle rekommendera apple i alla fall. Jag har även ett skal på min om du syftade på att min var fin som var rosa. Det kan man köpa på ganska många ställen så det är bra, jag köpte mitt här i London. :) Hoppas att det hjälpte lite. Kram!

Pluggpluggplugg

2013-09-24 kl. 20:16:00

large.gif

 

Fick denna från Ellie hahah, det var vi idag efter skolan haha.

 

Jag har tre inlämningar den här veckan så att det känns som att jag måste plugga typ hela tiden. Jag håller på med en svenska analys just nu tillsammans med Ellie och sen tänkte jag se om jag hinner skriva lite på någon annan. Det är ju Svenska Hollywoodfruar ikväll och vill väldigt gärna kunna se det utan att känna att jag igentligen inte ska. Jag har 2 timmar på mig på så jag borde hinna. 
 
Idag gick skolan snabbt, innan skolan gick jag till Kingston för att lämna tillbaka en kappa ifrån Zara. Den var jättefin men det är flera personer som har den i skolan och sen vet jag typ inte själv om jag tycker att jag passar så bra i den. Men det känns ändå skönt, haha det känns som att ja har tjänat dem pengarna istället, standard.
 
Nej men nu ska jag skriva vidare så jag får njuta av Svenska Hollywoodfruar ikväll!! Ciaoooo

1 Månad

2013-09-23 kl. 21:34:00
En av dem jag saknar mest, detta var påväg till arlanda
 
Nu är det en månad sedan jag kom hit. Tiden har gått så fort men det känns ändå som om jag har varit här längre. Nu börjar jag ändå få in rutiner och man känner sig inte lika lost. Jag känner fortfarande att jag trivs väldigt bra vilket jag tror är ganska skönt för min familj att veta, även fast jag ibland saknar saker som inte finns här. Men här händer det verkligen så otroligt mycket typ hela tiden. Det är aldrig så att man känner sig ensam eller att man inte har något att göra.
 
Det är också väldigt skönt för att man kommer nära folk väldigt snabbt. Alla har det ju typ likadant och känner mycket lika, sen så åker man ju inte hit om man inte känner att man vill träffa nya människor. Jag måste också säga att det känns fett coolt att bo i London, serri det är inte varje svensk 16 åring, snart 17!!!!, som gör det! Just nu är jag bara lycklig över livet!!
 
 
 

Måndaaaag

2013-09-23 kl. 20:08:00
 
Nu är äntligen måndagen över, idag har dock inte varit så jobbig men ändå. Under dagens håltimme åkte jag och Johanna först till Nando's i Richmond och käkade lunch. Det är så gott där!! Sen så gick vi till Café Nero och pluggade. Vi gjorde lite av samhälls uppgiften, vi ska skriva en argumenterande text. Jag är inte klar alls med den men jag känner ändå att vi fick saker gjorda eller nu vet jag mer om vad jag ska skriva om och med vilka argument. Vår lärare flyttade även fram inlämningsdatumet tills på fredag och det känns skönt, lol bara en dag men anywaaaay!!
 
 
 
 

Sunday

2013-09-22 kl. 20:17:00
 
Jag älskar typ söndagar, då är det liksom okej att inte göra något speciellt. Jag har inte alls gjort mycket idag, jag kom hem från ellie vid typ 2 halv 3 och sen har jag bara dushat, städat och skypeat me Linnea hemma i Sverige och med Johanna, så det var mysigt. Kanske ska skypea me mamma ikväll också. Jag måste verkligen plugga så får väl ta och plugga lite nu, jag och johanna ska plugga imorn i skolan, vi har ju 5 timmars håltimme så då kan man ju få en del saker gjorda.
 
Igår var vi ute på klubben DSTRKT, det var Jag, Hanna, Ellie, Elin och Alva. Det var ganska kul tycker jag men alla var typ ganska otaggade så det var inte en toppenkväll. Men det var bra musik och sånt så det va nice. Jag åkte hem sen men Ellie och Hanna, men de kom även på andra tjejer från SLL som hade varit på en annan klubb. Ganska sjukt ändå att man hamnar på samma buss. Jag sov ju som sagt hos Ellie så det var skönt att jag hade sällskap hela vägen. 
 
Igår var även jag och Ellie på en liten spontan interjuv på Abercrombie & Fitch, det var en gruppinterjuv. Det var en väldigt rolig upplevelse och även fast det inte är så stor chans att jag får jobbet då det är väldigt många som söker det. Men jag håller tummarna, för det skulle verkligen vara nice. 
 
Hoppas att alla ni har haft en bra helg!