Världens Bästa

2014-05-29 kl. 17:26:00
 
Hej alla fans, igår var jag och mina babys hemma hos Johanna eftersom hon var ensam hemma. Vi lagade mat tillsammans eller aa inte alla :pp men det blev pasta med gräddpestokyckling och sen browniekaksmojs med grädde till dessert. It was amazing. Vi hade det så mysigt och ni förstår inte vad jag tycker att det ska bli jobbigt att åka hem, det är verkligen någonting jag fasar över. Just nu så försöker jag njuta av varje dag och i och detta går bloggandet lite efter men det får ni stå ut med!

Gårdagen

2014-05-26 kl. 19:53:00
 
Hola, hur har helgen varit?? Igår så träffade jag min kompis, Bella, som var här med sin familj. Det var super kul att träffa henne och vi hade en super cozy dag. Vi träffades på Piccadilly och sen så gick vi runt lite och kollade i affärer och sen så köpte vi med oss sushi och satte oss i Hyde Park och käkade och snackade. Jätte kul verkligen, jag åkte hem sen kanske runt 5 och sen pluggade jag lite.

Min bästa mamma

2014-05-25 kl. 12:32:30
 
Tack för att du finns och för allting som du gör för mig. Du är världens bästa mamma. Jag saknar dig hela tiden. Älskar dig massvis!!! Grattis på morsdag.

Znabba

2014-05-25 kl. 10:50:06
 
Hola, nu kände jag att det var hög tid för ett blogginlägg. Well denna helg har varit bra, i fredags gjorde ag nada men igår gjorde vi desto mer. Klockan tre var det Bacanal på Millenium hotell, so much fun! Vi var där och dansade till klockan 8, sen tog vi och åt lite Burger King och sen tog sig jag, johanna, alex och frida hem till frida och snackade och åt chips. Det var amazeballs. Kom hem typ vid klockan 1 så det var nice. 

nice collage lix

2014-05-21 kl. 22:45:48
 
Idag har jag pluggat matte in princip hela dagen, det var onice. Tagg me NP imorn, usch är verkligen inte excited
för det.

Världens bästa papi

2014-05-21 kl. 22:42:02
 
Idag fyller världens bästa pappa 50 barre, värsta gubben. Grattis på födelsedagen pappis, Jag älskar och saknar dig massvis. Jag önskar jag kunde fira dig, men gör vi senare. <3

Mina faves

2014-05-20 kl. 09:50:38
 
Från i fredags från SSL eventet<333

Lite pics från när papi va här

2014-05-19 kl. 23:22:00
 
Här är lite bilder från när min pappa och låtsas mamma var här. Det var så mysigt att ha dem här. Även fast vi inte gjorde något jätte specielt utan mer åt gott osv så var det väldigt nice. 
 
Nu är det ju en ny vecka och det går ju så snabbt just nu, men idag har jag inte gjort så mycket. Jag hade engelska tal nationella och det gick bra så det känns skönt att ha haft det gjort. Efter skolan åkte jag, saga, ellie, johanna och alex ner till Richmond och åt lunch och sen så åkte jag en snabbis till kingan. Jag älskar mina måndagar eftersom att jag bara har två lektioner.

SSL FINAL EVENT

2014-05-18 kl. 20:17:16
 
I fredags hade eventkommetén på skolan ordnat den sista festen för året. Jätte hemskt är det är det, men jag hade det roligt. Vi drog dit vid sex, innan stressade vi så mycket för vi slutade 16.20 och jag och Johanna skulle hem till mig för att fixa oss. Men det gick bra och det var nice där, det var bilder från året och så, efteråt skulle vi till en ny klubb som heter Press men då det kaosade drog vi till Maddox istället. Kvällen avslutades med att jag sov hos Frida. 

THE BOX

2014-05-18 kl. 20:07:00
 
Asså gårdagen var sååååååå bra. Så nu vet ni det. Nej men vi var på The Box under dan eftersom att det var Bacanal där, alltså dagskrök eller typ dagsfest, och det var verkligen så kul. Vi var där vid tre och sen gick vi när dem stängde vid 8. The Box är min favvoklubb även fast vi bara varit där 2 gånger, men det är så nice allting liksom. 
 
Nej men ja, efter Box skulle vi till Radio Rooftop men efter lite probs så gick vi till donken istället och efter det till Project. På project var jag alldelles för trött så kanske efter någon timme drog jag och Frida hem eftersom att jag skulle sova hos henne. Idag sen har vi inte gjort någonting, vi tog en prommis och njöt av solen, aa det var typ det.

Godmorgon

2014-05-16 kl. 09:28:00
 
Idag är mina ben så trötta, herregud. Igår verkligen tvingade jag med mig Frida för att träna, hon hatade typ mig, det var skitjobbigt att träna asså men det gick faktiskt bra. Vi körde lite övningar och sprang lite osv. Jag  har inte tränat såhär sen jag kom hit så jag är pretty stolt över mig själv. 
 
Idag är det ju fredag vilket som är väldigt skönt, bara några lektioner sen är det helg. NICEEE

Benihana

2014-05-14 kl. 14:01:00
 
 
I söndags åt vi på Benihana i Chelsea. Dem har ett stekbord framför en och så de lagar maten framför. Jättegott var det, jag har bara ätit på en sådan förut så men det var länge sedan att jag riktigt kommer ihåg. Nej men ja verkligen kul!
 
77 Kings Road
London SW34NX
 

Nu ska jag berätta lite roligt

2014-05-13 kl. 11:51:48
Mathilda pratar väldigt ofta om hur mycket plugg vi har, och det är sant, vi har fruktansvärt mycket nu de sista vekorna. Men om man bortser från allt plugg så har vi sååå mycket att se framemot. De 4 veckor som vi har kvar ska bli amazzeeballlsss! Det kommer komma massa roliga inlägg och tips om saker vi hittar på, så alla ni som har kommit in till nästa år, ni kommer få inspiration av självaste kingen Mathilda ! 

En annan rolig sak som hände i lördags var att jag såg Kim på resurangen Piccolino, det var såå coolt! Hon hade många vakter runt sig men man kunde ändå se en glimt av henne. Hon var såklart jätte snygg och hade en svart typisk kimpan klänning på sig! Helt sjukt vilka kändisarar vi faktiskt har sett under detta året och vi får inte glömma bort Liam Payne kvällen, best day of my lifeeee! 

Jag och min alldeles egna Kim Kardashian 

Tisdaaay

2014-05-13 kl. 10:45:14
 
 
Hello, nu sitter jag i skolan de e nice. I helgen har jag ju varit med min pappa och min låtsasmamma Agnes som var här för att hälsa på. Jag hade det super bra och det var verkligen super nice att ha dem här. Min låtsas mamma blev dock sjuk så det var lite tråkigt men det gick bra ändå. Vi har inte gjort så mycket men det är det som är nice, vi har ätit gott och strosat runt mycket. Igår åkte de hem så jag mötte upp dem efter skolan eftersom att deras flyg inte gick förren klockan 8 ungefär så jag åt med dem och sen åkte jag hem. Very cozy allt!!

Fridaaaay

2014-05-09 kl. 20:17:48
 
Idag är det äntligen fredag men några fest planer har jag inte planerat. Idag kommer nämligen min pappa och hans sambo Agnes hit så jag kommer att vara med dem i helgen. Det ska bli nice allt, vi ska äta gott och jag ska sova på deras hotell så allting kommer nog va bra. 
 
vet inte om jag ska ta med datan till hotellet men får se, iaf kanske jag inte kommer att blogga så mucho.