Mother's day

2014-03-30 kl. 22:01:51
 
Idag är det engelska morsdag och eftersom att jag är här så säger jag grattis mamma på morsdag!! Du är bäst och i love you!!

KOKO

2014-03-30 kl. 14:21:00
 
 
I fredags så var på KOKO i Camden. Det är som en gammal teater med flera våningar och riktigt coolt och bra. Jag tycker mycket om det även om inte alla mina vänner gjorde det samma. Nej men jag ville verkligen gå dit och jag är glad att jag gjorde det. Dock kostar det med inträde men det är inte så mycket! 

Vetenskaplig rapport

2014-03-29 kl. 13:27:00
 Världens bästa mami!!
 
Skriva denna vetenskapliga rapport är vad det känns som om min helg handlar om. Kanske inte bara men en del. Pluggade igår och ska plugga idag, men först ska jag iväg och träffa mina friends för att vi ska vara statiser eller liknande, vi får väl se vad det är och om det är nice. Hope so. Skönt i alla fall att om 6 dagar träffar jag en del av min familyyy, det ska bli så cozy! Aja jag måste fixa mig nu egentligen men jag orkar typ inte det.

Byron

2014-03-28 kl. 10:06:00
 
Igår efter skolan åkte jag, Ellie, Johanna och Frida in till stan för lite shopping och lite mat. Vi alla kände hamburgare och vi skulle först till ett ställe som heter Honest men eftersom att väntetiden var 2 timmar kände vi för att gå till Byrons som låg 2 minuter därifrån. Riktigt gott var det och inte så dyrt, väldigt nice lokal och det var bara allmänt bra. 

Sånt som jag kommer minnas hemma

2014-03-26 kl. 22:29:00

 
Vi eller jag börjar me och va töntig och säger vänner 4 life, nej men it's true. Jag har fått ännu en family<33
 
Okej min födelsedag var en av de bästa kvällarna jag har haft. Allting var verkligen så bra den kvällen
 
När jag och min Elinor cyklade runt i Hyde Park och snackade skit.
 
När jag Frithof och Hanna åkte hem på N22 någon gång och det var norrmänn, vi svenskar och massa mer och alla satt och sjöng the fox och tävlade om vilka som var bäst. 
 
Nu förra fredagen när vi alla gjorde tacomiddag och man kände sig så hemma
 
Kvällen/natten när det spöregnade och var storm och vi skulle ta bussen, väl på bussen skrattade vi så mycket åt vad vet jag
 
Nu i måndags när vi var på Ed Sheeran och han var lika king som jag trodde att han skulle va
 
När vi åt en awesome brunch och sen tog massa bilder, det var allt nice
 
NOBELLMIDDAGEN
 
När jag Ellie och Saga dog på Bikram Yoga
 
När vi hade pannkaksmiddag hemma hos Johani och det var så cozy 

Weell sist men inte minst såklart, en av de absolut bästa kvällarna när vi festade med ingen mindre än Liam  och hans vänner.
 
Detta är såklart inte allt men det är några av de saker som jag kommer på just nu, kommer ha med mig mycket mer såklart hem, becuzzz everything is perfect.

Happy B-day!

2014-03-25 kl. 23:04:00
 
Idag fyller ingen mindre än min värdsyster 12 år. Hon hade sin teateruppvisning idag så vi har nästan precis kommit hem från den. Ja den var kort men ja bra. Mys när folk fyller år va! Sen kommer ju faktiskt mina systrar om bara 10 dagar, festligt!!

Teenager Cancer Trust

2014-03-25 kl. 11:25:30
Nu sitter jag i min ensamhet i skolan och kollar på videor från gårdagen. Bara så ni vet är Ed ett musikaliskt geni och det var svinbra. Allting var så bra och fint. Detta var ju en Teenager Cancer Trust konsert och jag tror att alla pengar man köper biljetten för går till just den organisationen. Förband var faktiskt ingen mindre än Passenger och han är ju allt bra han med. Mellan Passenger och Ed fick man se en film med två personer som lider av Cancer, sen kom flera personer ut på scenen, med då i alla fall en av de personerna i filmen, och det var så fint. 
 
Sen i alla fall kom Ed och ja om det är någon som kan sjunga är det ju han i alla fall. Han är helt enkelt king och ja gårdagen var såååå värd. Nej men det var väldigt kul men det kändes ännu bättre i hjärtat när man fick se vad det var pengarna gick till och man får en tanke om vad det igentligen är i livet som är viktigt. 

Kulkulkulkulkul

2014-03-23 kl. 11:14:34
 
På måndag ska jag och Frittan kolla på Ed Sheeraaan, It's gonna be epicnesssss!

Så fint :')

2014-03-22 kl. 14:52:00
 
heheh i love this!

Torsdag kväll

2014-03-22 kl. 10:58:00
  
 
I torsdags kväll var det inte en vanlig kväll för att det var faktiskt Scandinavian Night på Mason House. Jag, Frida, Saga och Johanna drog dit och it was sååå nice. Vi fick middag bestående först till förrätt av gravad lax men bröd, redan då var jag så glad, och sen till middag fick vi Kööööööööttbullar!!! Ingen kunde vara gladare än vi och ååh vad det var gott. Vi hade en jättebra kväll och jag och Frihof sov sedan hos Johanna vilket var supercozyy. 

En sådan bra kväll

2014-03-22 kl. 01:52:00
 
Denna kväll var helt amaze och my girls are tha best. Vi alla var hemma hos våran favvo Frithof och där lagade vi tacos och sen samma mojs som jag och frithof gjorde igår. Ja det var himmelriket. Nej men det var så cozy och så gott och allting är nice. 

detta skulle publicerats igår

2014-03-21 kl. 15:54:22
 
Idag hade jag en kort dag i skolan och efter skolan gick jag och frida hem till Frida men först så gick vi till Sainsbury's och köpte brownie, kakor och grädde och det var så gott som jag bara hade önskat. Mmm precis sånt mojs som man vill ha. Lövli. här kan jag ju inte baka en kladdis hejvillt så detta var det bästa. Vi kollade även lejonkungen det var alldeles för cozy.

Zadig & Voltaire

2014-03-19 kl. 10:01:00
 
I måndags när Jag och Johanna var i Chelsea så köpte jag denna väska från Zadig & Voltaire. Så nöjd!

Ca´poccino

2014-03-17 kl. 21:03:29
 
 
Holaaaa, idag har jag eller vi varit effektiva jag och Johanna. Vi blev inprincip klara med våran marknadsföring, Har lite kvar men det är sånt som vi fixar på lektionen imorn. Det känns så skönt. Vi satte oss i alla på ett café som hette Ca´poccino och det var bra. Riktigt skönt att plugga där. Vi käkade mackor där med och dem var goda. Man fick till mackorna som små potatisbullar och dem var supernice. 

Ma weekend

2014-03-16 kl. 22:31:00
 
I fredags var vi inte på Whiskey Mist då det inte var mycket folk där alls, vi drog istället till Mason House. Our favorite. Det var bra musik och jag hade en bra kväll så det var kul, även fast det blev lite jobbigt innan. I löv ma gurls so much.
 
Igår var jag och Frida hemma hos Johanna och bakade kladdkaka som inte blev så kladdig, Frithiof jämförde det med ett positivt svar på AIDS test men nej det var faktiskt gott, även om man hade förväntat sig något annat. So cozyyy.