Friday I'm in love

2014-01-31 kl. 21:25:00
 
Freeeedaaaaag, hur älskvär? Så älskvärt!! Just nu är jag, saga och frida hemma hos Johanna och vi har ätit köttbullar och cheesecake och lite så. Det har varit heaven ska  ni veta. Vi ska om cirkus 40 min börja åka in mot storstaden för att gå till Kitch som har ny öppning. Wiiiie kul ska vi ha det!!!
 
Ja annars idag var det nice, vi hade ingen svenska. Sen pratade jag lite med min mami vilket var väldigt mys. Ja nu sitter vi och pratar och bara har det allmänt mys. Ha en awesome fredaaaag, det ska jag!

Äntligen Fredag

2014-01-31 kl. 10:16:14
 
Idag är det fredag och det älskar vi alla. Skoldagen hoppas jag inte heller ska vara alldeles för jobbig men det tror jag inte att den ska vara. Efter skolan ska jag hem en snabbis för lämna och hämta lite saker och sen ska jag till Johanna för att äka kötbullar och för att senare gå ut. Ååh det ska bli så kul!
 
Igår jobbade jag, gud vad jag jobbar. Men det var nice. Lite segt sista timmen men det var ingen fara om man säger så. Ja nej, vad mer är interessant.. Ingenting.

29 Januari

2014-01-29 kl. 21:00:00
No I don't.
 
Idag har det regnat, hela dagen och det är ganska onice när jag är hemma då jag har ett förnster i taket och då låter det svinmycket. Menmen nu ligger jag och kollar vänner, det är nice ska ni veta. Hade idrott idag vilket var kul, det var typ ganska jobbigt men om jag ska vara ärlig gjorde jag ingenting typ, men det skulle ju vara jobbigt. hehe.
 
Nej snart ska jag duscha och vänta på att ph ska börja. kuuuuuul!!!

Skuuul

2014-01-28 kl. 14:05:21
 
Nu sitter vi i skolan och kollar Ph. Jag såg det ju igår men det är nice. Idag ska jag jobba, jag börjar klockan halv 4 och slutar halv 9 eller halv 8 men någonting sånt i alla fall. Jag tycker att det ska bli nice då jag kommer få en nice lön lix.
 
Annars händer det ju inte så mycket på vardagarna, vi går i skolan chillar, jobbar och pluggar typ. Så det är ju inte massor att skriva om. 

Workin' Hard

2014-01-27 kl. 22:51:00
 
En bild på mig och min älsknings Elli från Anabelles blogg
 
Nu ligger jag i min säg kollar ph och dricker te. Jag har det bra helt enkelt. Idag slutade jag 12 och halv 3 så började jag jobba. Jag jobbade till 8 och det var jobbigt men pengar är ju nice lix. Vi ska ju få ett nytt sortiment på torsdag tror jag så det är ganska mycket förberedelser. Jag kanske ska jobba imorngon också men i alla fall säaker på torsdag. 
 
Nej jag vill inte missa något av Ph, så godnatt till er!

Denna Dag

2014-01-26 kl. 18:14:12
 
Idag har det faktiskt varit en ganska bra dag, Träffade mina faves klockan halv tolv typ, men innan det var jag i Kingston en snabbis. Imorse så åkte nämligen en tangent av på min dator och det blev jag ju inte så glad av, åkte då till apple store i kingston och så fixade dem det. Jättskönt verkligen. Sen åt vi på Nando's jag Elli, Frida, Johanna, Theo, Alex och ja det var dem. Saga skulle igentligen också ha hängt med men det gjorde hon inte då hon vaknade när vi var där.
 
Sen efteråt åkte jag och Frida till Kingston igen och gick runt, jag köpte ett par jeans på Hollister som bara kostade 26,99 pund vilket jag tycker var väldigt nice. Sen köpte vi frozen Yogurt på Snog och ja sen gick vi hem eller åkte hem. Och nu är jag här. Sköntish!

Bara för att det är HILLARIOUS

2014-01-26 kl. 17:58:00
 
 

Sover typ

2014-01-26 kl. 00:58:00
Dagens pics
 
Holaaa, just nu sitter jag i min säng och kollar på film. Pretty nice faktiskt. Idag så vaknade jag typ halv 12 och sen så mötte jag upp mina amigos i Richmond klockan 1. Därifrån åkte vi till Waterloo och sen så gick vi runt där. Jag gick runt där kanske 30-40 min och sen gick jag tillbaka till tågstationen och köpte burger king och åkte hem till Kingson. Jag skulle nämligen jobba idag och jag skulle ha börjat klockan 6 men eftersom att jag behöver pengar och de hade extra timmar tyckte jag inte att det var så dåligt. Jag började då 4 istället så det blev ett 6 timmars shift istället för 4 timmar.
 
Jobbet gick i alla fall bra och jag tycker att det är ganska kul så det är ju nice. Jag stod i omklädningsrummen idag och det gick bättre än förväntat. Fick i alla fall sluta tidigare men får för dem timmar jag skulle jobbat, win. Nej nu ska jag fortsätta kolla på film!!

Fredagar är ju bäst

2014-01-24 kl. 19:14:00
 
Finally är det fredag och då är allt livet bra. Ikväll vankas det utgång och jag tror att det blir Libertine istället för Mason House ikväll men jag hoppas att det blir nice vilket jag tror. 
 
Denna helg kommer jag att jobba och det ska jag även göra nästa vecka. Måndag, kanske tisdag, torsdag och lördag ska jag jobba. Det är nice att det är ganska mycket, det gör ju bara att jag tjänar mer och på vardagar gör jag ändå inte någonting vettigt. Nej men ja, skönt med helg. Vet inte vad jag ska skriva så slutar nu!!

150 days

2014-01-23 kl. 20:50:37
 
Idag har jag varit här 150 dagar, sjukt! Men vad jag älskar det!
 
En bild  från bilen då jag åkte hit första gången, så swag! och en på mig och min lilla Johanna från helgen! Tiden ba flyyyyyger!!! 

Njut av mitt collage

2014-01-23 kl. 17:55:37
 
Torsdag imorn fredag, lövli! Just nu chillar jag livet och kollar film. Jätteskönt. Hade inte heller en jobbig dag i skolan. Imorn är det ju fredag och skolan är inte så jobbig och sen på kvällen ska vi ut, Theos kompisar kommer så vi ska till Mason house. Kulkulkul. 
 
Inget interessant mer att skriva om, men jag mår bra, har det bra och ja livet är bra atm. 

Moneeeeey

2014-01-22 kl. 22:52:45
Hej! En till liten fråga! (; 
Jag bara undrar hur mycket pengar det går åt i månaden på ett ungefär? Ni äter ganska mycket ute och som jag har förstått måste ni betala för er skollunch också? :) Hade du sparat pengar sedan innan? 
Tack för en bra blogg! 
KRAM
 
Pengar är det som är svårast här helt klart. Man köper lätt lite snacks efter skolan  och sen så köper man även ibland mat på Whole Foods som är väldigt gott och fräsht. Ja vi köper alltså våran lunch varje dag själva. Så pengar är svårt, nu till exempel har jag inet alls så mycket pengar kvar och det gör att jag får hushålla och istället för att köpa mat för 5 pund varje dag så köppte jag idag man till nästa vecka för ca 3 pund, alltså för alla dagar för 3 pund. Inte illa, men inte heller samma mat. Jag köpte nudlar haha det är ju gott i alla fall. men i alla fall till frågan, eftersom man äter ute, måste fylla på busskorten, fylla mobilen och köpa lucher så går det åt en del. I början är det ju såklart svårast och då hade jag sparat pengar över sommmaren så att jag skulle ha mer pengar när jag kom hit. Men pengarna ryker snabbt utan att man riktigt tänker på det och det blir mycket små utgifter som man inte riktigt tänker på. Visst skulle man klara såg på kanske 1500 men då skulle man inte leva så mycket. Så jag skulle rekomendera 2500-3000 kr i månaden. För de pengarna så kan man köpa allting, äta ute några gånger och kanske shoppa någonting fint. Du kan i alla fall göra mer saker än att bara köpa lunch, mobilkort, busskort och andra nödvändigheter. 
 
Hoppas det var bra, Kram!

Så min lilla Majzing

2014-01-22 kl. 21:52:00
 
Hello där, idag har jaghaft idrott och det är väl det mest interessanta som har hänt. Nej men det är nice me idrott vi körde step och jag tycker typ idrott e kul. Nej annars i skolan hade vi en skrivning under tid som var svårt men jag skickade in i alla fall vilket var skönt, fick lite panik i slutet när man inte hade någon tid kvar. 
 
Igår var vi ju som sagt på skavlan och det var faktiskt kul, det var jag frida elli och johanna. Gästerna var Gordon Ramsay, David Walliams (engelsk skådespelare) , Kenneth Branagh (han spelar den brittiska Wallander) och en författare med hennes pappa som var transexuell. Det var ganska interesting och ändå kul att vara där. mer än så har det väl inte hänt någonting, tänkte ta en dusch nu så det ska jag.

Skavvvlaan

2014-01-21 kl. 15:19:45
 
Nu ska vi se skavlan och då Gordom Ramsay, vet att alla dör av avundsjuka!!!
 

So interesting

2014-01-20 kl. 22:34:10
Ja nudlar e ju allt gott
 
Ja nu är jag hemma, ska snart göra mig i ordning för att sätta på Ph som min mamma hellre ville se än att prata med mig :( haha skoja. Nej men jobbet var nog något av det tråkigaste, typ 5 kunder på 2 h. Man ba mm kul får inte lämna rummen och kan inte göra någonting i dem. Så gjorde inprincip ingenting på hela shiftet menmen. Para är para. På vägen hem köpte jag veckans lunch och ett paket barer som är bra att ha när jag vill ha nått mer lix. 
 
Yes detta var min interessanta kväll, men någonting som är lite interessant är ju att lundarna kom idag. Haha tyckte det va kul. Sen gissa vad jag ska göra imorn, va me kändisar. Skoja eller jag ska på Skavlan då bland annat Gordon Ramsay ska komma, hur kul? Vet att alla ba nej jag vill också, haha det kan ni ej.
 
Förstår att ni njuter av att läsa det här, detta inlägg var ju top notch (hur det nu stavas), men jag är trött okej. Njut av min design istället, jag tycker i alla fall att den är fin!