Vad vi gjorde i Oxford

2014-04-29 kl. 17:38:00
 
I söndags var vi ju i Oxford vilket var super cozy. Ja på bilden försöker vi skriva OXD vilket skulle stå för Oxford, Anyway från London tog vi som sagt bussen och det tog inte särskilt lång tid och var inte heller så dyrt, 13 pund kostade det. Det är ju en universitets stad och det är ett ställe som är kul att ha varit på. Jag tycker om att bara strosa runt och det kan man verkligen göra där. Det är ju ganska mycket att se för dem som tycker att allt det är roligt, bland annat flera olika Universitet som är i jätte stora byggnader. Vi gick även på två museum, kalla mig kulturell, Ashmolean Museum och Naturhistoriska och det naturistoriska var faktiskt kul tycker jag. Det var nästan bara massa dinosaurieskelett. Sedan ville jag även gärna in till den skolan där de spelande in en del av Harry Potter men eftersom att det kostade 7 pund valde vi att inte göra det, det är på Christ Church Collage. Sedan kollade vi faktiskt lite i affärer och dem hade faktiskt fler än vad jag trodde, men det finns en hel del att göra där och att åka över en dag var perfekt.

Kanye<33

2014-04-29 kl. 17:12:45
 
Hahahaha detta tyckte jag var roligt!!
 

Hej alla Fans

2014-04-28 kl. 22:03:00
 
Tjenis. vgd? Jag ska duscha snart men hatar det så vill inte. Idag talade jag med min kära mami och då kom jag på att... SJUKASTEEE, hahah nej inte så sjukt men iaf, nästa gång jag ska fylla på min telefon är det för sista gången här. Ni ba kbry nej men serri hur nära tills jag åker hem, brb ska bara gråta. Nej men jag nu börjar jag lite smått inse detta och det ska jag säga är inte alls kul. Det kommer vara en SORG i Juni ska jag tala om. Det var det sjukaste som hände mig idag, själv då???

Brick Lane

2014-04-28 kl. 21:37:23
 
 
I lördags var vi i Brick Lane. Det är ett område som ligger vid Shoreditch och är lite nice att strosa runt i. Det är mycket graffitti och sådant och sen har det även en liten matmarknad där man kan få billigare mat.

This week

2014-04-27 kl. 23:35:06
Lite pics från denna vecka i Londres!!

Oxford

2014-04-27 kl. 22:56:00
På denna sista bilden, inne i byggnaden, spelade de in lite av Harry Potter. Det var där matsalen var osv.
 
Denna dag har spenderats i Oxford, vi åkte tidigt i morse och åkte från Victoria bussen till Oxford. Där har vi varit hela dagen, kul att göra någonting nytt och det är en väldigt mysig stad. Det var faktiskt någon slags festival dör så det var olika grupper, som jag tror kan ha varit från olika länder som dansade och spelade musik. Det var lite som olika lag eller vad man ska säga, vet ej vad det var men de hade konstiga kläder på sig och det var en härlig stämning. Vi kollade inte så mucket men vi hade en lovely dag. Kom hem för inte allt för lång tid sedan men det har varit en riktigt värd dag

Granger & Co.

2014-04-26 kl. 19:43:00
 
 
Igår åt vi brunch på ett ställe som heter Granger & Co. och ligger i Notting Hill. Det är i från Australien och riktigt nice. Jag tycker att det var väldigt avslappnat där inne och de har såklart mer än bara brunch och allting såg ut att vara supergott. Det som är mest omtalat av att äta där är deras Ricotta Hotcakes, vilket jag gjorde och det var verkligen amazing! Det var då ungefär pannkakor men med en liten annourlunda smak, men god, och sen var det banan, honungssmör och sirap till. Heaven. Mätt blev jag också det lovar jag. Detta rekomenderar jag verkligen och det ligger på:
 
175 Westbourne Grove
London W11 2SB
 

THE BOX

2014-04-26 kl. 13:47:00
Man fick tyvärr inte ta bilder där inne så det blev bilder utanfrån....
 
I onsdags var Jag saga och Frida på The Box och det var nog den galnaste och bästa klubben jag varit på. HElt sjukt var det, det var shower men de konstigaste uppträdandena och sen var det grym musik i mellan åt. It was Epic. Det som även gjorde att det var epic var att ingen mindre än Ed Westwick eller Chuck Bass var där. Aaah det var sinnes. Jag fick ögonkontakt men en liten flört och 2 brofists till att börja med och när han skulle gå och jag och frida skulle be om bild fick vi båda en kram och en puss på kinden. Aaaah det var sjukt!

Yesterdaaaay

2014-04-24 kl. 19:13:07
 
Igår hängde jag swaga och frithof i Hyde Park och det var sååååå cozy. Vi köppte mat på Whole Foods och sen så satt vi där i flera timmar och snackade massor. Det är så skönt att ha en veckas lov till och att då bara kunna ta det lugnt och massa såååånt. 
 
Juste, jag har också fått reda på vart jag ska börja skolan när jag kommer tillbaka och det blir Danderyds Gymnasium för lilla mig.

London this tuesday

2014-04-24 kl. 18:56:00
 
Ja nu är jag ju i London igen och jag har det super. I tisdags var jag med Hanna, först åkte vi till Trafalga Square för att gå på ett museum och efter det åt vi Fish and Chips på en pub vilket var jätte gott. Vart vi var sen kan man ju fråga sig var vi åkte men vi såg en hel del annat av London, vi satte oss på första bästa buss och bara åkte. Haha det kändes lite bra att inte veta vart man ska, men det avslutades i alla fall sen i Canary Wharf vilket är ett väldigt fins ställe med massor av höga byggnader. Det är väldigt modernt och alla går runt i kostymer eller likanande. Kvällen avslutades hemma hos mig med Svenskt godis och annat nice.

Denna vecka

2014-04-21 kl. 17:57:00
Denna vecka har varit amazing, jag har haft det super cozy. Träffat amigas och myst me min fam. De va nice.

Idag åker jag hem

2014-04-21 kl. 14:48:00
 
Tjenis, nu sitter jag på Arlanda och väntar på att min gate ska öppna. Mitt plan går klockan 15.25 så det är väl inte allt för lång tid kvar. Innan idag träffade jag lille Krist en liten stund och sen grattade jag min morfar hemma hos dem precis innan jag åkte. Så det är nice, jag landar 5 så det e nice. Jag älskar ordet Nice<3

snart är jag tillbaka igen

2014-04-20 kl. 19:55:00
Ja som ni vet är jag hemma i Sverige och jag har det supermysigt, därav uppdateringen. Jag har träffat kompisar, varit med min familj och bara haft det bra. Det är skönt att vara hemma, men jag tyckert såklart att det ska bli kul att åka tillbaka. Det är inte lång tid kvar tills jag flyttar hem igen, därför tycker jag att det är helt perfekt att ha en veckas lov till borta i mitt andra hem. Vi har planerat lite saker och jag ser mycket fram emot det. Sista tiden ska vara den bästa jag har haft.

Glad påsk

2014-04-20 kl. 16:53:46
 
Glad påsk everyone, lite sent kanske men min påsk har varit bra och jag har fått ett påskägg fullt med godis. Ska ta med mig till London och tänka på lilla landet lagom. 

vq

2014-04-14 kl. 16:41:00
 
När man är i London i natten och e sugen på mat så är VQ nice, öppet 24/7 och har asgod mat. Vi var där i fredags och jag och fritt åt pannkakor med bacon och ellie & johanna käkade cheeseburgare. Tips till er som vill ha god maaat mitt i natten! 
 
325 Fulham Road, Chelsea
London SW10 9QL