31 Oktober

2013-10-31 kl. 14:27:11
  
 
Idag är det Halloween dagen, so exciting. Igår så var vi på Kitsch och jag var som sagt en indian, jag tyckte att min utklädnad var bra. Nej men det var kul, det var inte alls mycket folk men musiken var superbra, asså verkligen! Jag tog nattbussen hem sen med Ellie, Alva och Anabelle och vi åt donken så det var sweet. Det är livet, en bra utekväll som slutar med yogapants och converse längst fram högst upp på bussen med fet mat<33
 
Anyway idag på dagen ska jag inte alls göra någonting speciellt, jag kanske ska gå till Zara i Kingston för att kolla på en klänning som jag vill ha. Sen ska jag vara hemma, städa mitt rum och kolla serier typ bara för att det är så nice och för att det är onice väder. 

Primrose Hill & Camden

2013-10-30 kl. 21:25:00

Hittade nya brills
Dig gillar jag
 
Ja Primrose Hill eller Regent park och Camden var de ställen som vi var på idag. Det var jag, Ellie och Isabelle. Det var nice. När vi skulle åka, skulle vi först till camden för att ta bussen därifrån men vi stannade och åt i Camden för att det är så pass billigt och sen gick vi runt lite där. Efter åkte vi som sagt till Primrose Hill och gick upp där, det var en väldigt fin utsikt och man såg london eye, big ben osv. Haha vet typ ingenting mer, men vi såg höghus.
 
Ja efter det åkte vi hem och jag köpte ett pannband och fjädrar som jag ska ha ikväll då vi ska ut och jag ska klä ut mig till indian. Kulkul. Vi ska till Kitsch som vi har varit på förut. Aaah jag är så taggad på Halloween, asså verkligen! Det är ju mer imorn så då ska jag också ut men jag är taggad på idag med!!! 

Godmorgon!

2013-10-30 kl. 11:20:54
En lite qt bild från i somras när jag va i båstad
 
Godmorgon, sovit gott? Det har jag gjort! Jag skulle kolla ett avsnitt av the walking dead men jag somnade så det sket sig, men det var så skönt. Det var typ vid 11 så jag har sovit ut nu! idag ska vi i alla fall till Primrose Hill för att chilla, mys. Det är det som man lite säger är Londons mini New York, och jag älskar NY så det känns ju sweet.
 
Nu måste jag fixa mig!!!
 
 
 

London Sightseeing

2013-10-29 kl. 22:49:00
  
Glömde såklart mitt minneskort till kameran, så det fick bli mobilbilder
 
Idag har vi varit och turistat, jag och Ellie alltså. Vi möttes utanför Whole Foods och köpte en juice, en grön nyttig sak, men den var väldigt god. Sen så åkte vi in till The breakfast club och åt bruch. Vi åt pannkakor som var heaven. Efter det började vi gå, vi gick till big ben och såg London eye, vi tänkte åka men eftersom att det är lov känns det som att det är 500 pers som ska göra det så vi får ta det en annan gång. Sen såg vi Buckingham Palace, eller hur det nu stavas. Vi hade så mysigt och skrattade väldigt mycket. 
 
Efter vi sett alla typiska turistsaker så gick vi till Harrods och kollade in de saker som jag ska köpa när jag blr rik, sen gick vi till Zara och jag hittade en supernice klänning som jag ska slå till på tror jag! Sen gock vi till Hyde park, hyrde en var sin cykel och cyklade runt vid vattnet. Superfint verkligen!
 
Sist men inte minst gick vi till Donken och åt lite, jag åt glass och elli mat. Det var en så härlig dag och det känns som vi hann med så mycket. Ikväll är det bara hemma kväll för mig, imorn och på torsdag är det halloween party så då ska vi köra! 

Libban

2013-10-29 kl. 10:20:45
Igår blev tillslut utång även fast vi var lite osäkra. Men det vart kul och vi var på Libertine. Det som var tråkigt var att det tydligen var hiphop rap kväll så de spelade inget house eller liknande. Det blev så tjatigt eftersom att inte jag så ofta lyssnar på det blev det liksom så att jag kunde en låt och sen kom det dom som jag inte kunde och sen kunde jag en osv. Nej men annars var det bra folk och aa nice helt enkelt.
 
Idag ska jag gå runt i London me Ellie, vi ska turista och se bigben, london eye Hyde park osv. Ah jag ska gå alldeles strax så vi, ciaooo

Notting Hill

2013-10-28 kl. 20:09:00
 
Nu ligger jag i min sköna säng och är fett trött. Det var så kallt ute idag så jag är lite ruggig. Idag var i alla fall jag och Elli i Notting Hill, det var mysigt. Vi gick på Portobello Road, såg Notting hill book store som denne hette nu istället för the travel book och så drack vi bubble tea. Det var så nice. Bubble tea smakar typ lite som saft men i botten är det som gelebubblor, det är lite konsigt men det var gott. Det var kul också för igår när vi var hemma hos mig såg vi också filmen Notting Hill så det gjorde det ännu mysigare. 
 
Ikväll tänkte vi gå ut och festa men jag får se lite hur det blir, det är inte heller jättenice väder. Eller det är svinkallt och regnar ganska mycket. Fy. 
 

När livet är som bäst

2013-10-27 kl. 20:25:42
TRÄFFADE HARRY STYLES
 
Idag har det varit en sån där super dag! Jag har inte stessat och vi har bara tagit allting som det har kommit. Jag och Elli kom in till London runt 1 och då gick vi till Covent Garden för att där äta lunch. Vi åt på ett hamburgerställe som hette Shack Shake, de var sååååå gott asså verkligen något att rekomendera. Efter det gick vi till lite affärer på Regent Street och jag hittade en kappa som jag tyckte var fin från Zara, jag köpte den inte men jag tycker att den va nice. Lite lång kanske men jag får se, jag vill i alla fall ha en sådan modell. Sen bestämde vi oss för att gå till Ben's Cookies som då låg i Covent Garden, vi stannade dock imellan på Snog där de har frozen yogurt mycket nice var den. I alla fall så gick vi och letade efter Ben's i typ tjugo min och sen så hittade vi det, jag måste säga att det var så mysigt i Covent Garden på kvällen. Det är uteserveringar, folk som spelar musik och en marknad, så vi sa att vi skulle åka dit en kväll och bara ha det bra. Men på Ben's köpte vi en box med 7 kakor som vi ska äta ikväll då hon ska sova hos mig. Vi ska alltså chilla här och kolla 1D filmen om den finns annars så finns det någon annan.
 
Det är verkligen super skönt att ha lov, det är så ortoligt lungt och man kan liksom bara ta allting som det kommer vilket jag älskar och man kan verkligen göra vad man vill. Så skönt!! 
 

Höstlåv

2013-10-27 kl. 11:30:07
 
Äntligen kan jag känna att jag också har höstlov. Igår så skrev jag nästan hela dagen på min text och jag har typ bara källor kvar nu men dem har jag redan börjat på så det känns skönt. Annars igår så var jag bara hemma, ganska skönt faktiskt och ännu skönare idag för att jag blev klar med den igår och då har jag ju ingenting tills idag.
 
Idag ska jag vara med min Elinor och vi ska in till London och strosa runt lite, käka lite lunch osv. Very cozy. Ska bli så skönt för att det är verkligen ingen stress alls för att vi har inte bestämt något som vi ska göra sen så vi tar väl det antagligen lite som det kommer vilket är väldigt avslappnande. Nej nu ska jag börja fixa mig lite för att möta elli vid 12 i Richmond. 

Johannas Home

2013-10-25 kl. 21:38:44
Denna brutta ska jag spendera mycket av mitt lov med!
 
Nu sitter jag hemma hos Johanna och jag har precis ätit middag men henne, hennes värdmamma och en annan av hennes inneboende. Super mysigt att vara här, hennes värdmamma är verkligen super gosig. Annars idag i skolan har jag inte gjort så mycket, vi åkte hit efter skolan. I skolan hade vi dock en presentation på religionen och jag tycker att det gick helt ok. Det är så svårt för det var om vetenskapsmän och deras teorier är så krongliga. Men nu är det lov och det är skönt, ska göra mitt sista arbete imorn med Elli. 
 
Många åker hem imorn till Sverige men inte jag och några till som stannar kvar här hemma, haha kul att säga att hemma är i London nu! Nej men vissa får över kompisar osv men inte jag, min pappa kommer med min lillasyster på lördagen i slutet på lovet. Men det ska bli så skönt med lov, jag har pratat med Elli och vi har bestämt lite saker som vi ska göra. So cozy!! 

Buddistiskt tempel

2013-10-24 kl. 19:21:00
 
Idag efter skolan så åkte jag, Johanna, Elli, Isabelle och Frida till ett Buddistiskt tempel i Wimbeldon tror jag. Vi skulle dit för att vi har en reovisning i religionen som vi ska ha några veckor efter lovet. Det var faktiskt interessant och templet var fint. Kvinnan eller tanten som pratade med oss var väldigt gullig och när vi skulle gå fick med med oss ett paket med kakor och de var väldigt goda, älska kakor!
 
Nu så ska jag snart äta middag, har religion till imorgon och sen sam till på söndag. Känner mig ganska lugn men det är sammen som är svårast tycker jag, eller kanske båda. Dem handlar om typ samma saker så det är segt. Men skönt att vara helt ledig snart i alla fall!

Mathilda Schwieler

2013-10-24 kl. 17:48:00
 
Hej! Jag är Mathilda går andra året på gymnasiet. Jag bor för tillfället i england och går på Svenska Skolan i London. Jag kommer ifrån Stockholm men det är här jag bor i läsåret 2013-14, här gör jag massor med saker och det är mitt liv här som denna blogg handlar om. 
 
Om ni har några frågor kan ni maila mig på: [email protected]
 
Hoppas att ni gillar min lilla blogg, den e awesome!

This was a good day!

2013-10-23 kl. 22:30:04
 
Idag var eller är det som sagt Alex födelsedag och det firade vi på Nando's. Jag Elli och Frida gick från skolan och först handlade en present till henne och sen satte vi oss på resturangen. Alla var där vid klockan 6 och då så käkade vi först middag och sen så släcktes det ner, haha alla trodde typ det blev stömavbrott men det var det inte, för då så sjäng de på Nando's personalen Happy Birthday till Alex och så fick hon en tårtbit. Super cute, då gav vi även henne presenten som vi hade köpt och det var ett par vans som jag fick känslan av att det var de hon ville ha.
 
Nej men det var en så lyckad kväll och Alex blev så glad! Ååååh vad jag tycker om alla mina fina tjejer här, de är så bra verkligen! Nu måste jag verkligen skriva lite på min sam, den är tills på söndag så det ör väl inte jättebrottom men det skulle vara skönt om man kände att den var klar lixom! 
 

Grattis bästa Alexandra!!!

2013-10-23 kl. 17:07:30
 
Idag fyller min vän Alexandra åååår!! GRATTIIIIIISSS min fina!!! Hoppas att din dag har varit bäst och att din dag bara blir bättre! Puss på dig babe!!
 

Tisdayyy

2013-10-22 kl. 21:37:00
 
Tjo, har ni haft en bra dag? Jag har faktiskt haft en ganska bra dag! Runt 10 åkte jag till Tooting för att gå på en interjuv om ett National insurance number, det gick bra. var lite nervi innan att jag inte skulle ha med mig det som behövdes men det gick bra. Jag fick det godkänt och jag ska få det om ca 2 veckor. Jag ringde även Gilly Hicks och de håller kvar min plats till jag får det så att jag inte skulle behöva söka om, jag var lite orolig för det. Men hon jag prata me va snäll och sa att de gärna ville ha mig och då blev jag glad! 
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket, pluggat. Classic. Men jag är klar med engelskan till imorn, nu tänkte jag kolla lite svenska och kanske om jag känner att jag hinner lite sam. Snart Lov, ojj vad jag längtar. Jag ska verkligen ha det super då!

Starbucks

2013-10-21 kl. 18:46:07
 
Kom hem för kanske 1-2 timmar sen, innan satt jag och Johanna på Starbucks och jag drack pumpa latte, det var gott. Jag har aldrig druckit det förut, men det är lite sötare än annan latte. Sen nu så håller jag på att plugga, jag är i alla fall klar med en sak som är tills morgondagen så det känns skönt. Nu håller jag på med engleksan som är tills på onsdag och det går väl lite sisådär.
 
Annars så köpte jag ett par byxor och en mössa idag från H&M så det är nice, jag glömde dock mitt kort hemma men jag fick låna pengar utav Johanna så det kändes skönt! Tack babe!