Lite om mig

2013-11-30 kl. 12:33:00
 
Jag älskar sushi
 
Jag tycker inte alls om Gossip Girl som de flesta gör, kollade 8 avsnitt sen blev det tråkigt. Jag tycker om att kolla på The Walking Dead istället.
 
Jag hatear på folk som vill vara dåliga, eller ska antyda att de är dåliga fast igentligen är bra.
 
Att flytta hit ett år är det bästa jag har gjort och just nu vill jag inte alls åka hem.
 
Jag älskar att shoppa, men classic att aldrig ha pengar.
 
En av de bästa känslor man kan ha här är när det spelas en svensk låt på klubbarna.
 
Jag förstår inte riktigt när folk säger att de saknar godis här, mestadels marabou. Jag brukar aldrig äta det hemma i Sverige. 
 
Jag är lat och tycker inte om att duscha. 
 
Min dröm är att ha en svinnice lägenhet i New York. 
 
 När jag går ut gymnasiet vill jag bara resa till massa olika ställen, utan att riktigt veta vart jag ska
 
Hahah jag får typ damputbrott ibland
 
Jag kan faktiskt bjuda på mig själv ibland och jag skrattar åt mina egna skämt, för jag e kul
 
Jag ska alltid ha rätt, även när jag har fel
 

Bikram Yoga

2013-11-28 kl. 22:30:39
 
Japp Bikram Yoga är någonting som jag Saga och Ellie gjorde idag. Det var svinnjobbig och jag dog. För er som ej vet vad Bikram Yoga är så ska jag berätta det, det är yoga i ett rum där det är 40 grader varmt. Detta gör man i en och en halv timme och typ efter en timme så trodde jag att jag skulle spy, det är lite då det även börjar lukta illa och eftersom att det är så varmt får man ju inte så frisk luft. Men stolt över mig själv är jag för att jag klarade det och jag ska göra det 2 gånger till för man fick tre gånger för 10 pund, och jag kommer ångra mig när jag är där inne.
 
Men det är ju skönt i alla fall att det är fredag imorn, då ska jag träffa min bästis och min syster och jag vet inte riktigt vad vi får för oss om jag ska vara ärlig. Jag tror att vi ska ut en kväll och jag röstar i så fall på morgondagen då resten av mina vänner ska till Funky Buddha och jag vill jättegärna dit så det skulle ju vara nice. Nej nu ska jag duscha, hej då.

Onsdag, snart tordag

2013-11-27 kl. 21:51:03
Tycker denna e lite qt och det är då Mag längst till höger som kommer imorn
 
Nu är typ denna dag slut och jag ska nu inte göra mycket. Kolla en serie till klockan 9 då jag ska se ph. Idag hade jag för tredje gången idrott som gick bra, det var boxning vilket var jobbigt men skönt. Jag blir bara mer och mer taggad på att skaffa gymkort så det ska jag göra snart. I värsta fall får det bli efter jullovet då det är mindre än en månad tills dess. 
 
Förstår ni att det är första advent snart, det ska bli så mysigt. Denna helg kommer ju som sagt en av mina bästisar och min syster och jag ska försöka göra så att dem tar med lite lussebullar så vi kan mysa lite med det. Nej men nu ska jag kolla The Walking dead tror jag! 

KRISTTTT 17

2013-11-26 kl. 20:12:00
 
Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min älskade vän Kristin 17 ååårrrr!!! Jag önskar att jag kunde äta tårta med dig idag men eftersom att det blir lite svårt så får vi göra under jullovet!! Hoppas i alla fall att din dag blir super och att du har blivit/blir firad. Vi ses faktiskt ganska snart, bara någon månad sådär! I love you min babe!

Mondayyyy

2013-11-25 kl. 20:57:00
En bild på mig pch min lilla Johanna från denna helg
 
Idag är det måndag, men den måndagen är typ över så det är ju nice. Jag gjorde inte heller något speciellt i skolan, vi kollade på Dirty Dancing på naturen och den är ju bra. Nej men ja, ikväll är det ju i alla fall paradise hotel vilket jag tycker är kul att kolla på. Så innan det ska jag ha duschat, kollat igenom några begrepp och lite så. 
 
Ja sen i helgen kommer en av mina bästa kompisar Magda och min storasyster Rebecca och det ska bli supermys. Allstå verkligen , jag längtar. Min syster skulle igentligen ta med sig en av sina kompisar men det blev inte så i slutändan men vi ska ha det bäst ändååå!!
 

Degdag

2013-11-24 kl. 22:24:40
Jag känner att jag har varit lite dålig på att blogga, men jag har väl inte heller något mega interessant att skriva om så det är väl lite därför. Igår var jag ju med Frida och Elli och vi hade det supermysigt. Hade massor med goda svenska saker och sainsbury's Kakor. Dem satt uppe och kollade hela 1D day medans jag såg en del och sen kollade film och somnade lite. Men vi hade det supersweet och vi alla sov gott. 
 
Idag sen så åkte vi till Gormet Burger för att äta lite lunch med Johanna och hennes pappa och låtsas mamma. Det var jag, Ellie och Alex som var med. Det var så gott och nice med Hamburgare, jag älskar det. Efter det gick jag faktiskt hela vägen hem. Jag gick via Themsen och lyssnade på musik och njöt lite av mitt boende här och kände att det var skönt att röra på sig. När jag kom hem skulle jag kolla på film men somnade och sov kanske 2 timmar. Så skönt. Nej nu ska jag duscha en snabbis. 

Lörrrrdag

2013-11-23 kl. 15:28:14
Innan vi skulle till Mason House, i like all of u
 
Halllåå!! Idag är det lördag vilket är väldigt skönt. Jag skulle kanske ha jobbat men det blev inte så sen men jag ska dock dit för att köpa mina kläder som jag ska jobba i. Annars idag ska jag bara ta det lungt, ikväll sen kommer Elinor och Frida hem till mig för att dem är två One Direction fans så dem ville kolla på deras live stream hemma hos mig, vilket jag tycker var kul även fast kanske inte jag kommer att kolla på hela streamen. Nej men den håller på i flera timmar så dem ska sova här då, jag kommer säkert att kolla någon film eller nått haha och se dem dregla brevid mig. 
 
 
Nej men i torsdags var vi ju också i Svenska Kyrkan och hjälpte till på deras julmarknad. Det var faktiskt väldigt mysigt och jag fick den där svenska julkänslan så det var väldigt nice. Jag stod i ett kött/fisk stånd och hjälpte till där och det gick bra. Det var väldigt chill. Efter det så gick vi ju som sagt på Hungergames Catching Fire och den var svinbra. Jag älskar dem böckerna och filmen var verkligen super. Jag måste säga att jag tycker att det var nice att ha läst böckerna för att jag förstod liksom allting, så man tappade liksom inte bort sig. 
 
Igår sen var det fredag och då gick vi ut. Vi drog till en klubb som var ny för oss och heter Mason House. Den var faktiskt cool, när man kom in var det lite borg/kyrk aktigt. Det var också jääääätte bra mysik, väldigt annourlunda. Det spelades typ Britney Spears Toxic, MGMT Kids, Micheal Jackson osv. Det var kul att man kände igen låtarna bra. 

Catching Fire

2013-11-20 kl. 20:13:15
 
AAAh imorn ska jag kolla på Catching Fire och jag är så taggad på att se den. Jag kollade precis klart ettan igen bara för att få lite feeling. Så jag tror att vi ska se den klockan 8 i Richmond och innan det ska vi till Svenska Kyrkan för att hjälpa till då det är julmarknad tror jag. Det ska bli mysigt och jag tror att vi ska få köttbullar vilket är lovely. Jag tror inte heller att det är så jobbigt eller man ska typ stå i ett stånd eller liknande så det är skönt. 
 

Heja Swerje

2013-11-19 kl. 20:51:03
Sämsta kvalitén men jag älskar det ändå!! Zlatan<33
 
Idag är det både fotbollsmatch och Paradise Hotell som jag tycker oooom. Fick precis igång live streamen också!! Wiiiieeee. Imorn så har jag sovmorgon vilket är nice, sen så har jag ett idrottsprov i skolan men det ska nog gå bra. Jag måste se lite för att det var något slags möte på jobbet som jag kanske ska gå på. Hoppas att det är nice. 
 
Annars idag har jag inte gjort så mycket. Eller vi hade bara en lektion i skolan, sen gick vi till Richmond och åt först lunch på donken och sen en crepe. Det var så gott! Det var dock väldigt kallt idag, kallare 

Denna är så bra

2013-11-18 kl. 21:49:56

Hampton Court

2013-11-18 kl. 18:44:00
 
 
Idag har vi varit i Hampton Court på ett slott och varit kulturella. Det var väldigt stort och fint, så vi gick runt i slotter och ute i parken osv. Vi hade några uppgifter som vi skulle göra men det var ganska lätt vilket var nice. Det var skönt med en sån här dag som inte var så jobbig. 
 
Idag sen har jag kollat på känn ingen sorg och nu på Solsidan. Väldigt skönt, lite Sverige känslor. 

Mina fina

2013-11-17 kl. 22:17:17
 
Det har varit så mysigt att ha haft min mamma och syster här denna helg. Idag så var vi först hemma i min familj och fikade och spelade kinect, sen så gick vi runt och jag visade dem både Kingston och Richmond. Vi åt sedan middag på Jamie's Italian vilket var super gott. Det har verkligen varit super, de åker hem imorn bitti så min värdmamma skjutsade dem till Richmond för ett tag sen för att de ska sova vid ett hotell vod flyplatsen. Det är ganska skönt att vi ses snart igen, bara ungerfär en månad kvar. Tiden går nästan för snabbt.

Thriller

2013-11-17 kl. 22:07:00
 
 
Igår kväll så gick vi på Thriller, som är en musikal med Michael Jacksons låtar. Den var bra! Det var en liten kille som var med och sjöng och han var så cute, nej men den var kul att se. Det är ju nice när man känner igen låtarna osv. Det är mys att gå på typ musikaler då det känns lite mer som semester eller vad man nu ska säga. 
 
 

Idag är det ingen vanlig dag....

2013-11-16 kl. 18:49:01
För idag är det Sagas födeledag!!! Hoppas att din dag blir super och jag önskar att jag kunde fira dig lite i alla fall, men din dag kommer att bli bäst. Hoppas du även diggade min sång för att det hade jag gjort! Puss på dig min fina!!! 

Goooooooos

2013-11-16 kl. 18:45:07
 
 
Heeeeeej, nu sitter vi på hotellrummet och äter Ben's cookies. Det är väldigt nice. Idag har vi varit och ätit supergid frukost, shoppat lite, åkt till Covent Graden och ätit lunch, åkt en snabbis till camden och sist åka och gptt upp till Primrose Hill. Väldigt mysigt. Snart ska vi iväg igen för att då ska vi till Piccadilly Circus och äta för att senare gå till Thriller som är en musikal eller liknande. Ja vi har det väldigt bra helt enkelt.