Friday GW Bergström

2013-12-30 kl. 17:30:02
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Fridayyys födelsedaaaaaaag, den parveln!! 
 
Hoppas din dag blir prima och att du blir firad mycket, kanske lite mer imorn men ändå! Vi ska fira dig i London senare när hela ganget är där! Nej men ha det bäst och vi ses om några dagar i alla fall!! Pusss pårejjjjj!!!

Mitt år

2013-12-30 kl. 17:11:00
 
Thailand, London, Sälen, Amigos, Justin Bieber, One Direction, Mat, The Script, Sommar, Båstad, Landet, Stockholm, Mer vänner, Avsked, London igen, Mina nya älskis vänner, Fiesta, My birthday, Massa besök, SSL nobell, Halmstad & Hemma med mina bästisar. 
 
Vi slutar med när jag kom hem från London, har inte så mycket bilder på tiden då jag varit hemma, men ja detta är väl i stora drag mitt år. Det har varit ett annourlunda men nog det bästa året jag levt. Vilket inte kan bli så mycket bättre. 
 

Vad man gör i livet

2013-12-30 kl. 00:21:00
 
Helluuu, hur är livet? Idag var jag i Täby c med Linnea och vi kollade lite i affärer och käkade på Vapiano, jag åt ceasarsallad vilket kanske inte var en höjdare då jag hatar senap och hela dressingen smakade det. Men kycklingen var god iaf. Sen åkte vi hem till mig och kollade på Remember me och åt lussebullar. Filmen var väldigt bra dock tycker jag inte att slutet var så värst bra..
 
Nej men sen så skulle jag och mamma käka middag i stan så vi åt på Texas Longhorn på skånegatan, det var super. Mys med bara mig och mami, sen så åkte vi hem och kollade film. Den var också bra och sen var slutet dåligt på denna med. Det var en som Nicholas Sparks hade gjort eller skrivit och dem är ju bra, men detta slut var som sagt inte det bästa. Nej nu ska jag sova, ska träffa lille Johanni imorn, myspys.

Jullov

2013-12-28 kl. 17:04:57
 
 
Jag njuter bara av att vara ledig och utav att vara i Sverige, därför känner jag inte riktigt ett riktigt sug över att blogga. Det kanske ni förstår. Men ja jag träffar vänner, myser med min familj och bara gör exakt vad jag vill. Ikväll ska mina amigas Kristin och Maja komma och vi ska käka lite middag, skulle även träffat johanna idag men det blev lite sent för hon skulle träffa sin syster.
 
Ja det är väldigt skönt att vara hemma, det är liksom ingen ansträngningv vilket är så skönt. Jag saknar dock mina London homies, det är skönt att vi alla ses snart igen.

God fortsättning

2013-12-25 kl. 21:23:57
Igår var det fullt med julklappar men då tog jag såklart inga bilder. 
 
Hade alla en bra julafton? Det hade jag, det var så mys man kan ju inte annat än älska julen! Vid 12 ungefär åkte jag hem till min pappa och åt lite julgröt med min farmor och farfar och min famlij där. Sen vid två åkte jag tillbaka till min mamma och då började min mormor och morfar komma och även mina kusiner. Det var verkligen super mys, så vi kollade kalle anka, åt julbord och sen öppnade alla julklappar. Jag är så nöjd över vad jag fick och jag kan visa en bild på det senare. 
 
Idag har jag inte alls gjort någonting. Jag har varit med min mamma och syster och kollat på film och ätit mat och det är det. Det är så skönt att verkligen bara ha kunat sova hur länge jag vill och inte känna någon stress alls. 

SVERIGEE

2013-12-22 kl. 11:52:00
Jag och halmstisarna igårrrrr, ni kommer vara saknade!
 
Nu är jag hemma i lilla Sverige. Jag har det så myyyyyys! Igår så flög jag ju hit och på flygplatsen så träffade jag halmstad gänget och det var så nice. Dem är ju så sweet, jag gick runt med dem och sen så åt jag lunch med dem på en italiensk resturang där jag åt pizza. Lite sorgligt att säga hej då, eftersom att dem inte kommer gå i skolan nästa termin. Men dem kommer och hälsar på och det är ju zuperzweet.
 
Sen på Arlanda gick det ganska snabbt att komma ut och där stod mina systrar och min bästis Magda och min pappa och väntade på mig. Jag undrade vart min mamma var och sen när hon väl kom kom även två av mina andra bästa kompisar Maja och Titti och jag blev så glad att alla var samlade. Sen åkte vi hem, åt middag som var heaven och sen hade magda bakat en kladdis till mig och den var så ggooooood! Lite senare kom min fjärde bästis Andrea så typ alla mina bästa kompisar var hemma hos mig och jag blev så glad och vi hade en supermysig kväll! Tack för igen för att ni kom ni är världens bästa! 
 
Idag ska jag träffa andrea igen och då även med Johanna och vi ska in till stan och käka lunch tror jag. Kolla de sista julklapparna. Sen ska jag käka middag hos Andrea är det planerat. Gud vad det är skönt att vara hemma. 

Nu är det min tur

2013-12-21 kl. 12:51:00
 
Ja hela veckan har alla åkt hem, i måndags Saga, onsdags Johanna, Torsdag Ellie och Alex och ja typ resten igår föruton Isabelle. Men idag ska jag äntligen åka hem, det ska bli så mys och jag ska äntligen få träffa alla hemma igen. Ikväll är jag hemma i mitt nya hus förmodligen och det ska jag verkligen njuta av. 
 
Ja nej gud vad jag längar, idag är det verkligen min tur! 

Hard work work

2013-12-19 kl. 15:59:52
Johanna och Ellie som har åkt hem :((
Idag ska jag jobba och det blir väl mitt sista jobb på det här året. Det ska bli lite kul men jag hade gärna bara stannat hemma och kollat på film och njutit av att jag inte har någonting mer i skolan. Jag har ju bara avslutning imorn och jag gjorde matteprovet idag vilket gick bra, eller det kändes bra så jag hoppas att det gick bra. 
 
Idag annars har vi inte alls gjort mycket i skolan. Vi kollade film på två lektioner och på den tredje gjorde jag inte så mycket utan lyssnade på en i min klass när hon hade nyhetsanalys. Väldigt skön dag. Jag sa även hej dp till Ellie och Alex som ska hem idag, lyllo dem. De bor ju i Falsterbo så dem kommer jag inte att se på detta lovet. Men jag kan inte vara gladare över att dem inte kommer från Halmstad och inte kommer tillbaka nästa termin, alla i min klass stannar hela året, alltså hela läsåret. 
 
Nej nu måste jag gå, ciaoooo

Hello Folket

2013-12-18 kl. 19:45:30
 
Nu ligger jag i min säng, väntar på att maten ska bli klar och käkar lite godis. Idag har jag haft idrott, det gick bra pch det var faktiskt kul. Vi va typ 7 pers så det var ganska chill. Efter skolan gick vi till den svenska affären i barnes och jag och theo köpte en julklapp till våra värdfamiljer. Jag hoppas att de blir glada!
 
Imorn är det sista dagen i skolan och då har jag först matteprov och sen har jag ingenting mer, förstår ni lättnaden. Vi ska även fika på marknadsföringen, very nice. Sen på frdag är det som sagt avslutning så då är jag i skolan ca en timme och sen ska jag nog åka och fixa de sista julklapparna, sen på lördag ska jag hem till Sweden. kulkulkulkul!!
 
Juste idag fick vi gratis julmat i skolan, det var gott. Det var ju då engelsk julmat och inte svensk men det var nice ska jag säga er. Nej nu ska jag äta middag, goodbye!

Westfield

2013-12-17 kl. 23:25:04
jag o mitt godis<333
Idag blev det inget jobb för mig och jag, frida, ellie och alex åkte till Westfield i Stratfordt. Det var väldigt mys och vi har haft så kul, dessa tjejer är lovely det ska ni veta! Direkt när vi kom dit åt vi middag, vi åt på en foodcourt och Ellie och Alex köpte pizza medans jag och Frida åt Thai. Jag åt satay och det var svingott, lite lite sås, hade även min syster tyckt, men annars super. Efter middagen så gick vi runt och kollade lite, jag köpte lite julisar och så. Sen gick vi till bion för att köpa plockgodis då det inte är så vanligt, sen åkte vi hem. Haha tåget hem hade vi väldigt kul och killen brevid oss satt och skrattade åt oss.
 
Nu ska jag kolla igenom min engelska bok lite och kolla Paradise hotell, det är ju det man gör måndag, tisdag och onsdag. Jag har idrott imorn vilket är nice då hela dagen känns ganska chill på grund av det. 

Looovezlife

2013-12-17 kl. 14:43:00
 Follow my tumblr lovezlife.tumlr.com den e nice, jag älskar sånna här collage saker.

17 december

2013-12-17 kl. 13:48:00
Hahah såhär trött blir jag
 
Ja nu är det inte alls lång tid kvar tills jag åker hem och inte heller tills det är jul. Jag har idag gjort mitt företagsekonomiprov och imorn har jag engelska och sedan på torsdag matte. Jag tror inte sen att det är några prov sen kvar, det är ett grupparbete men det går bra, vi ska spela in en film vilket vi har gjort, vi ska bara klippa ihop den. Senare idag kanske jag ska jobba, om jag inte ska det kanske jag följer med ellie till Westfield för att shoppa lite julisar, annars kommer jag göra det på fredag. 
 
Det ska verkligen bli skönt när allt är över, att bara kunna njuta några dagar och kunna ta det lungt. Det känns verkligen så bra. Det är bara jobbigt när det är så mycket saker hela tiden och man orkar inte med det, ååååh vad jag längtar. 

Winter Wonderland

2013-12-16 kl. 17:45:00
 
Nu i Hyde Park är det som sagt Winter Wonderland. Jag har varit där några gånger, först med Magda och min syster Rebecca men även med Johanna. Det är faktiskt väldigt mysigt och man får en riktig julkänsla. Det är massor med stånd av olika slag, som säljer både det ena och det andra, sen är det ävem massa karusseller och bergodalbanor och massa mer. Det är mycket folk men om man känner att det inte är några problem så är det väldigt mysigt. Jag rekomenderar verkligen att åka dit och bara gå runt om man inte vill åka något. Jag tycker att det är mysigare där på kvällen än på dagen, det är det ju för att alla ljus lyser upp som ni ser på bilderna. Då är det ännu juligare än vad det är på dagen!
 
Jag tror att det stänger ner i januari någongång så det är ju ganska nice. Det ligger väldigt nära oxford street och man kommer se det då det även är fritt fall och sånt och det är ju ganska högt upp i luften. 

Denna Vecka

2013-12-16 kl. 15:57:00
Så känner jag.
 
Denna vecka kan jag säga att jag har fullt upp. Idag har jag i alla fall gjort en sak och det var en redovisning om droger, det var på naturkunskapen så det är skönt nu när den är klar. Men imorn har jag företagsekonomi prov, sen kanske jag ska jobba. Sen på onsdag har jag både matteprov och kanske idrottsprov, jag har missat både dem så jag måste göra dem på omprovstiden. Sen så har jag även engelska prov på Mr. Pip boken som jag inte har läst ut än, men jag håller på. Sen har jag jag sist men inte minst en Sam sak som vi ska spela in en video som ska handla om börskrasen och karl Marx.
 
Ja som ni ser har jag en hel del saker att göra, kan ni förstå vad det ska bli skönt på fredag när allting är klart och jag inte behöver tänka på någonting alls? Jag längtar så mycket att ni knappt kan förstå. Sen att bara komma till Sverige ska bli så mys. Så att jag har allt detta att se fram emot gör att denna vecka kommer gå något lättare. 

SSL<333

2013-12-16 kl. 13:25:00
 
Förstår ni hur mycket jag gillar denna skola? Alla människor här är så bra och jag kan inte vara gladare över att jag åkte hit!