London at night

2013-11-05 kl. 20:46:00
 
Jag fick ska till london snart och jag undrar om du kunde göra ett inlägg om londons nattliv? bästa klubbarna osv. du är ju 17 så skulle vara jättehjälpsamt om du kunde berätta lite hur du kommer in på klubbarna för jag ska nämligen åka med några vänner som inte kommer vara 18 när vi e där så vi undrar om det är möjligt för dom att komma in! all infomation skulle vara hjälpsamt och jag skulle uppskatta det. puss, älskar din blogg!
 
Jag fick denna fråga så jag tänkte svara på den:
 
När man går ut i London är det en del saker som man måste ha med sig:
  • Leg/ID
  • 2 pund till garderob, och kanske inträde som kostar mellan 10-20 pund beroende på om man är på en lista och vilken tid man kommer dit.
  • Man måste ha på sig klackskor när du går in, om man är lång som min kompis så kan man byta till typ ballerina inomhus, men man måste gå in i klackar. Men i vilket fall är det bra att ta med sig ett par platta skor som man kan rädda fötterna med på hemvägen.
När jag går ut går jag ut med Promoter, de är människor som jobbar för klubben. Det är ganska lätt att hitta dem i och med att de vill ha med personer till just deras klubb eftersom att det är det dem tjänar pengar på. Om man inte har några kontakter så kan man säkert gå till Piccadilly Circus för att där brukar de stå ett par som säger att man ska med dem, men jag har aldrig gått med dem så jag vet inte hur det är. 
 
När man går med en promoter så är inträdet gratis till och med klockan 11, förutom om man är en kille för att då kostar det alltid 20 pund tror jag att det är. Sen väl inne i klubben så har den ett bord där man kan vara och dansa, men man kan såklart gå runt och socialisera med andra personer där. Efteråt så är ett tips att gå till Leicester Square eller Piccadilly och äta Pizza eller liknande och njuta av att man är i London.
 
Sen de bästa klubbarna är ganska svårt, jag har inte alls varit på så många. Men jag tycker i alla fall om Libertine och Dstrkt, de är nice och de har bra musik. Men det finns ju hur många som helst, typ Maddox, Project, The Box, Cafe de Paris, FunkyBuddah, Kitsch det är bara att googla så hittar du jätte många. 
 
Hoppas att det hjälpte lite, om någon vill veta någonting mer kan ni maila mig: [email protected]

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback